Изработка на онлайн магазин от Valival

дигитална агенция Valival

ПЕТРОВ ЕЛЕКТРОНИКА ЕООД е утвърдена марка на пазара на електронни елементи и аудио-визуална техника. С нас работят някой от най-големите вериги, което се дължи на нашето постоянство в поддържането на висококачествена, бърза и най-вече достъпна услуга.

След повече от 20 години в сектора, ние решихме да предложим едно несравнимо удобство за нашите клиенти, а именно създаването на онлайн магазин Tpetrov.com, с който да им позволим по-бързо да си набавят необходимите елементи, без да напускат дома си. Като професионалисти, ние от ПЕТРОВ ЕЛЕКТРОНИКА ЕООД знаем какво качество предлагаме и го търсим и в нашите партньори. Ето защо се спряхме на дигитална агенция Valival, защото знаем, че опитът винаги най-добрият съветник. Благодарение на програмистите и дизайнерите, оставили зад гърба си стотици успешно реализирани проекти, ние разполагаме с онлайн магазин, който е изработен специално за Вас, нашите клиенти. Погрижили сме се той да бъде разделен по категории, с което максимално да улесним откриването на това, от което имате нужда. Каталогът на магазин Tpetrov.com разполага с над 60 000 артикула и интелигентна търсачка, с която дори и при объркана дума ще откриете това, което търсите. За непрекъснатото обновяване на каталога ни се грижат няколко наши служителя.

Дизайнът на нашия онлайн магазин изработен от Valival е изключително опростен, но максимално функционален и удобен за използване, с което се стремим да сме в крак с изискванията на тенденциите.

Именно благодарение на партньорството между ПЕТРОВ ЕЛЕКТРОНИКА ЕООД и дигитална агенция Valival вие имате възможността да се възползвате от богатия каталог на Tpetrov.com - бързо, удобно и лесно.

Нашият успех се дължи на доверието на клиенти и бизнес партньори, защото винаги избираме да работим с най-добрите в своя бранш.