Помощ

КАК ДА НАПРАВИМ ПОРЪЧКАТА СИ:

1. При стартиране на електронната система Вие имате две възможности:

1.1 Ако вече сте пазарували,можете да се идентифицирате с Вашето потребителско име и парола.
При успешна идентификация от този момент нататък системата ще знае всичките Ваши данни за изпращане и фактуриране и в края на заявката няма да Ви принуждава отново да ги въвеждате.

Ако сте наш редовен клиент системата ще Ви разпознае и ще Ви показва съответните цени.

1.2. Ако не сте пазарували досега можете да направите да Вашата заявка по следния начин:

1.Ако знаете името на стоката която търсите в полето за търсене въведете наименованието или част от него на дадената стока. След натискане на бутон "Търси..." ще се покажат всички стоки, съответстващи на зададения критерии.

2.Ако не знаете името на стоката изберете съответната група към която предполагате че принадлежи. Системата ще Ви покаже всички стоки от тази група.

3.След като са показани стоките, можете да маркирате тези които искате да влезат във вашата поръчка като изберете съответното количество. След това ще трябва да натиснете бутона "Сложи в количката". Стойността на Вашата поръчка до момента можете да следите в горната дясна част "Количка".

4. След като сте избрали всички интересуващи Ви стоки можете да продължите с поръчката, като натиснете бутон "Количка" (в горната дясна част).

5. Ако е небходимо да промените количеството на дадена стока можете да го направите и тук,а след натискане на бутона "Преизчисли" ще можете да видите корегираната стойност на вашата поръчка. След завършване на вашата поръчка натиснете бутона "Поръчай".

6. Внимателно попълнете данните за доставка.Ако имате забележки или уточнения относно начина на доставка можете да ги напишете в "Забележки" в долната част на екрана. След това изпратете поръчката с натискане на бутона "Изпрати".Ако сте попълнили коректно данните Вашата поръчка ще бъде изпратена като данните впоследствие ще бъдат запазени при следващите Ви поръчки.

Ако имате проблем с поръчката или въпроси относно страницата можете да направите запитване като го запишете след натискане на бутона "Запитване" разположен в горната част на страницата.Затова не е необходима регистрация от Ваша страна.
Това е всичко.

Желаем Ви приятна работа със системата !